ARWYARWY Yardım Merkezi

Hesabını silme

Hesabını Ayarlar › Hesap ekranından kalıcı olarak silebilirsin. İşlem geri alınamaz.

Hesap silme geri alınamaz. Silinen hesap, kitaplar ve gönderiler geri getirilemez.

Adımlar

  1. Ayarlar › Hesap'ı aç ve sayfanın en altındaki Tehlikeli Bölge'ye in.
  2. Hesabımı Sil'e dokun.
  3. Uyarıyı oku ve Evet, hesabımı sil ile onayla.
  4. E-postayla kaydolduysan onaylamak için şifreni gir. Google ile kaydolduysan şifre sorulmaz.

İşlem bitince oturumun kapanır.

Neler silinir?

Başkalarıyla yaptığın birebir sohbetler karşı tarafın geçmişinde kalabilir.

30 gün

Silinen verilerin, kanunen saklanması gerekenler hariç 30 gün içinde tamamen silinir. Bu süre, güvenlik ve olası uyuşmazlıklar içindir; bu sürede hesabı geri açmak mümkün değildir. Kanunen saklanması gereken kayıtlar (ör. IP kayıtları) ilgili süre boyunca tutulur.

Silmeden önce

Son güncelleme: 2026-11-02

Aradığını bulamadın mı?

Uygulamada @arwy hesabına mesaj gönder ya da info@arwy.life adresine yaz. info@arwy.life